ProArena»Софт»Realtime Landscaping Architect 2018 v18.03

Realtime Landscaping Architect 2018 v18.03

Опубликовал: LeeAndro, 19-03-2019, 20:50, Софт, 156, 0

Realtime Landscaping Architect 2018 v18.03
Realtime Landscaping Architect 2018 v18.03 | 4.7 GB

Profi Kerttervezés Szoftver. Lenyűgözni a költségtérítést részletes 2D-s, 3D-s táj minták segítségével valós Idejű Tereprendezés Építész. Tervezés, teljes tájak, beleértve méterre, a kertek, a medencék, tavak, fedélzetek, kerítések, teraszok, sokkal több


- tervezés Szakmai táj tervek
- hozzon Létre hatásos bemutatók, videók
- Erős, de könnyen használható dizájn eszközök
- teljes 17,000 tárgyak, beleértve 7,400 növények
Válasszon a több ezer tétel, hogy javítsa a táj minták, mint például medence tárgyak, 3D jöttetek, kerti bútorok, bonyolult kilátója, carports, csirke coop. Válasszon olyan termékeket, a nemzeti márkák, mint például a S. R. Smith, Jerith, Philips Hadco, Amarr, Kichler, highpoint Fedélzeten Világítás, MasterTile, Nemes Csempe, RicoRock.
Reális Macskaköves, Tégla, Kő, Több
válasszunk egy nagy könyvtár szakmai anyagok, beleértve a építőipari gépek, termőföld, tégla, fa, beton, kő halmozott. Válasszon a termékek Belgard, unilock, R. I. Lampus, PebbleTec, Eldorado. Változik a szín, fényerő bármilyen anyagból, mint szükséges, hogy minden ügyfél.
Táj Lejtős vagy Egyenetlen Ingatlan
az ügyfél tulajdonát lejtős, egy dombon, vagy teraszos? Használja a terep mintázó eszközök hozzáadásához, lejtők, hegyek, szintvonalak, a szokásos topológia. Módosítsa a terep előtt, alatt, vagy után, hogy hozzon létre a design a kertben. Hozzon létre teraszos tájkép minták segítségével a hatalmas támfal eszköz, anyagok használatával a Eldorado, Belgard, unilock.
Design, Egyedi Tavak, Víz Jellemzői
a Design tavak, víz, kert, valamint a többi víz funkciók használata a speciális eszközök a valós Idejű Tereprendezés Építész. Design tavak, patakok bármely méretét, alakját, add sziklák, vízesések, szökőkutak, ugrás jets, majd válasszon egy nagy könyvtár kellékek, dekorációk. A mi kizárólagos realtime Walkthrough a funkciót, akkor a jelen a terveket, hogy az ügyfelek valós idejű 3D-ben, a teljes víz, koi hal, illetve más hatások.
DWG, DXF, PDF Import
Importálni DWG, DXF, PDF-fájlokat a táj minták segítségével az új CAD Rajz Importálás Varázsló. Mindössze néhány kattintással, design, közvetlenül a helyszínen a tervek, illetve más CAD rajzok pontos skálán, illetve elhelyezését. Kivonat formák, valamint a szintvonalak a DWG, DXF fájlokat. Hozzon létre egy csomó határok, a teremtés, a sémák, sőt az egész topology használata a formákat a meglévő CAD-rajzok.
Design Világítás Táj
Segít az ügyfeleknek képzeld el a táj világítás ötletek, termékek használata a Philips Hadco, Kichler, Highpoint. Tetszőleges számú táj, lámpák, fények, medence lámpák lehet adni a táj tervez. Mutasd meg költségtérítést lenyűgöző éjszakai képek, ismertetők teljes reális világítás, árnyak.
Kényszerítő Prezentációk, hogy az ügyfelek
nyújtsák be a design ötletek, javaslatok segítségével a különböző módszerek. Nyomtassa ki a terveket, hogy bármilyen színű nyomtatott által támogatott Windows. Küldd el a design, hogy egy nyomda, PDF vagy JPG formátumban. E-mail 2D-s rajzok, 3D-s képek, a formatervezési minták. Hozzon létre egy videó a kerttervezés, majd feltölteni a YouTube-ra, vagy égesse el ezeket a DVD-n.
A Microsoft Windows Vista/7/8/8.1/10 a legújabb szervizcsomagot a Microsoft
1 GHz-es PROCESSZOR (2 GHz vagy gyorsabb ajánlott)
4-GB Memória (8 GB vagy több ajánlott)
30-GB szabad merevlemez-terület
DirectX 11 kompatibilis videokártya 512 MB vram (1 GB ajánlott vagy több)
Billentyűzet
Egér vagy más mutatóeszköz
-

DOWNLOAD
uploadgig


rapidgator


takefile


hitfile


nitroflare


Похожие публикации
У данной публикации еще нет комментариев. Хотите начать обсуждение?

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Календарь
«    Май 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

PROARENA

ProArena Развлекательнопознавательный ресурс 2007-2021г.